dnk test

DNK TEST

Garantovana tačnost DNK testova omogućuje pouzdan odgovor na pitanje o očinstvu ili materinstvu. DNK testovi se najčešće obavljaju iz uzoraka pljuvačke djeteta i spornog oca. Ukoliko planirate da rezultate analiza koristite na Sudu, potrebno je da lično dođete u neku od naših ispostava. Tamo će vam, nakon što se identifikujete ličnim ispravama i potpišete saglasnost za obavljanje DNK testova, biti uzeti uzorci sluznice iz usta.

Saglasnost za testiranje maloletnog djeteta mora dati jedan od roditelja, što se potvrđuje izvodom iz matične knjige rođenih djeteta. Ukoliko želite da se očinstvo utvrdi i prije rođenja djeteta, zamolite svog ginekologa da nam se obrati telefonom kako bismo objasnili sve detalje vezane za uzimanje uzoraka.

DNK testovi iz uzoraka koje donesete lično ili dostavite poštom (najčešće su to četkice za zube ili opušci od cigareta) jednako su pouzdani, ali se ne mogu koristiti na sudu. Informacije o načinu uzimanja i dostavljanja uzoraka, kao i o prikladnosti različitih drugih uzoraka za sprovođenje DNK analiza, možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona.
DNK testove obavljaju vrhunski stručnjaci iz oblasti forenzičke genetike.
Rezultat je gotov u roku od tri radna dana.

Cjene na upit putem mejla na office@aqualab.rs

Napomena: Za prenatalno utvrđivanje očinstva cijene ne uključuju uzimanje uzoraka horiona, amniona ili krvi iz pupčanika – te uzorke uzima isključivo ginekolog i uzimanje se dodatno naplaćuje.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *