Laboratorija

Prije nego se odlučite da nas posjetite, želimo da vam ispričamo nekoliko stvari o nama.

Postoji nekoliko stvari na koje smo ponosni.

– Predviđeni prostori za adaptaciju koji zadovoljavaju sve profesionalne i zakonske zahteve specifične za laboratorijsku dijagnostiku.

– Superiorna laboratorijska oprema i reagensi svetskih renomiranih proizvođača kao što su Roche, Siemens, Sysmex, Zeiss, Horiba, tehnologija svesti, Orgentech, bioMerieux i mnogi drugi. Laboratorijski informacioni sistem, koristeći markiranje barkoda uzoraka i naloga, eliminiše utjecaj ljudskog faktora na mogućnost greške.

– Strateški partner Aqualab plus laboratorija je nemački Synlab – broj 1 u Evropi za laboratorijsku dijagnostiku! Grupacija Synlab broji preko 300 laboratorija u 35 zemalja na 4 kontinenta. Ova saradnja omogućava našim korisnicima izbor preko 4000 visokospecifičnih analiza. Aqualab plus laboratorija su društveno odgovorne i posvećuju posebnu pažnju očuvanju i zaštiti životne sredine. U tu svrhu, poštujući zakonske propise u oblasti ekologije, regulisali smo i sproveli adekvatno odlaganje i odlaganje medicinskog otpada.

Ali ne samo to!

Sve što radimo, radimo u skladu sa principima dobre laboratorijske prakse, kao i primjenom i kontinuiranim poboljšanjem sistema upravljanja kvalitetom na osnovu akreditacije prema standardu SRPS ISO EN 15189: 2014 standardu iz 2014, kao i certifikacijom nemačkog TÜV-a 2016. godine prema SRPS ISO EN 9001: 2008.

U procesu rada, koristimo standardne međunarodno priznate metode ispitivanja, a na rezultate gotovo nikada nećete čekati duže od 24 časa, te uvijek imate mogućnost konsultacije sa našim osoboljem.